Webshop

Wij maken jouw webshop voor € 795 met CMS geschikt voor mobiel en tablet en die goed scoort in de zoekmachines!

Je webshop is meer dan een online visitekaartje! Wil je een webshop met alles erop en eraan? En er niet teveel voor betalen? BIG-webdesign maakt complete & originele webshops in je eigen huisstijl. Wij zijn momenteel bezig met het samenstellen van de pakketten, verdere informatie is binnenkort te verkrijgen via deze pagina. Je kunt alvast contact met ons opnemen en vragen naar de mogelijkheden.

Portfolio Huisvino

Webshop

Maar dan wel goed vindbaar!
Je webshop is meer dan een online visitekaartje! Wil je een webshop met alles erop en eraan? En er niet teveel voor betalen? BIG-webdesign maakt complete & originele webshops in je eigen huisstijl voor € 795!

Winstgevend

BIG-webdesign helpt je op weg met een voordelig alles-in-een-pakket. Alles wat je nodig hebt om met je online verkoop te beginnen: een webshop in je eigen huisstijl, compleet met zoekfunctie, betaalmodule, contactformulier, social media en SEO.

Laptop
Adwords interface

Onderhoud

Je webshop up-to-date houden kost veel tijd en kennis. Daarom betaal je na oplevering van je webshop € 25,- per maand voor het servicepakket. Dit pakket bestaat uit een gratis domeinnaam + webhosting, onbeperkt email adressen, technische updates, dagelijkse back-up van de webshop en onbeperkt toegang tot de helpdesk.

Menu