Werkwijze

Al binnen 1 week ontvang je van ons het concept van jouw nieuwe website!

1. Inventariseren van je wensen

Voordat we aan de slag gaan bespreken wij jouw wensen. Misschien heb je al een bepaald idee van hoe jij jouw website eruit wilt laten zien of misschien heb je een aantal voorbeelden van websites die je mooi vindt. Ook overleggen we over welke functies jouw website moet gaan bevatten. Wil je bijvoorbeeld nieuwsbrieven verzenden, een extra (bestel)formulier op je pagina geplaatst hebben of nieuwsartikelen plaatsen?

2. Akkoord opdracht

Wanneer je akkoord gaat met de opdracht en de offerte voorziet van een krabbel, gaan wij direct aan de slag met de ontwikkeling van jouw website. Wij zien graag het logo, teksten, afbeeldingen of video’s tegemoet welke jij op de website zou willen hebben.

3. Ontwikkeling concept

Al binnen 1 week ontvang je van ons het concept van jouw nieuwe website.

4. Goedkeuring ontwerp

Pas wanneer jij helemaal tevreden bent zijn wij dat ook! Tijdens dit proces voeren wij wijzigingen door totdat jij echt tevreden bent. Na de goedkeuring van het ontwerp van jouw kant zorgen wij dat de functionaliteiten worden toegepast op de website. Deze functionaliteiten worden zorgvuldig getest alvorens deze geplaatst worden op de website.

5. Livegang van de website!

Met een druk op de knop zetten wij jouw website online!

Menu